BlackSatino

BlackSatino-jumborulla-WC-paperiannostelija

3794

83.18  hinta sis. alv 24 %. Veroton hinta: 67.08 

Tiesitkö, että tämä annostelija on hiilineutraali?
BlackSatino-jumborulla-WC-paperiannostelija edustaa tyylikästä, modernia ja kompaktia muotoilua, jossa yhdistyy taloudellisuus sekä ympäristöystävällisyys. Annostelijan suuren rullan vuoksi täyttöväli on erittäin pitkä.

 

Carbon Neutral Cradle To Cradle Certified Recycled
Lue lisää

Tuotetiedot

Tuotenumero

Musta 331960, Valkoinen 332730

Väri

44 x 28 x 14 cm, Mattamusta, Mattavalkoinen

Materiaali

ABS-muovi

LVI-numero

Musta 5774405

Design

Kaikki BlackSatino-tuoteperheen annostelijat sekä pehmopaperit valmistetaan kierrätysmateriaaleista käyttäen sataprosenttisen vihreää energiaa. Lukuisia palkintoja voittanut BlackSatino on kestävän suunnittelun edelläkävijä ja maailman ympäristöystävällisin tuoteperhe saniteettialalla!

Cradle to Cradle Certified® on maailman tunnetuin ja arvostetuin sertifikaatti kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suunnitteluille, valmistetuille ja kierrätettäville tuotteille. Sertifiointi antaa varmuuden tuotteen loputtomasta kierrosta puhtaasti – kaikki osatekijät voidaan kierrättää turvallisesti ja luontoystävällisesti. Cradle to Cradle™ -sertifikaatti takaa turvallisen ja puhtaan materiaalikierron ympäristön kantokyvyn rajoissa.

Lataukset

Yhteensopivat tuotteet

Satino by WEPA jumborulla-paketti. Kuusi suurta WC-paperirullaa kuvattuna viistosti ylhäältä. Väri: valkoinen. Tuotenumero: 317130.

Satino Comfort –jumborulla-WC-paperi

55.68  hinta sis. alv 24 %. Veroton hinta: 44.90 
Lisää ostoskoriin

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi