Pohditko usein, onko turvallista koskea ostoskärryn aisaan, oven kahvaan, vessan hanaan, tai muuhun usein käytössä olevaan pintaan? Novosanin pintojen desifiointituotteet on suunniteltu asiakas- ja henkilökuntakäyttöön ja juuri näihin käyttöyhteyksiin. Tarjoamalla mahdollisuuden kosketuspintojen puhdistamiseen nopeasti ja hygieenisesti, luot hyvän asiakaskokemuksen. Viestität ihmisille, että heidän turvallisuuteensa ja terveyteensä panostetaan aktiivisesti. Desinfiointipaketit sopivat kaikkiin julkisiin WC-tiloihin.

BlackSatino WC-pintojen ja-istuimen desinfiointiaine-paketti. Kuvassa on valkoinen BlackSatino saippua-annostelija ja desinfiointiaine.

WC-pintojen ja -istuimen desinfiointipaketti

166.66  hinta sis. alv 24 %. Veroton hinta: 134.40 
Valitse vaihtoehdoista
Novosan kosketuspintojen desinfiointipaketti. Edessä musta desinfiointiannostelija ja kirkas desinfiointiaine. Takana musta käsipyyhepaperiannostelija ja pyöreäkulmainen roska-astia. Keskellä vihreä valkoinen käsipyyhepaperilaatikko.

Kosketuspintojen desinfiointipaketti

403.00  hinta sis. alv 24 %. Veroton hinta: 325.00 
Valitse vaihtoehdoista
Novosan pintojen desinfiointi ja täydennyspaketti kuvattuna edestä. Sisältää Satino by WEPA Comfort -käsipyyhepaperia ja 6 kpl BlackSatino -desinfiointiainetta.

Kosketuspintojen desinfiointiin täydennystuotepaketti

197.16  hinta sis. alv 24 %. Veroton hinta: 159.00 
Lisää ostoskoriin