Toteutus

Suunnittelusta toteutukseen

Novosanin toteuttamat vessat ovat hyvä investointi, sillä ne ovat pitkäikäisiä ja tuottavat merkittäviä säästöjä, sekä tarjoavat vessakäyttäjille uudenlaisia elämyksiä.

Projektin tärkeimmät vaiheet

Määrittelyvaihe

Määrittelyvaiheessa tutustumme kohteeseen, käymme suunnitelmat ja tekniset kuvat läpi, sekä teemme lopulliset materiaalivalinnat. Tarkennamme ja korjaamme suunnitelmaa tarvittaessa.

Kun tarkka määritelmä on valmis, voimme siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Suunnitteluvaihe

Suunnitteluvaiheessa määritämme toteutuksen aikataulun. Asiakas saa toteutuksesta eritellyn tarjouksen ja aikataulun.

Hyvän suunnitelman pohjalta voimme siirtyä turvallisesti toteutusvaiheeseen.

Toteutus

Toteutusvaiheessa huolehdimme että budjetissa ja aikataulussa pysytään. Pidämme yhteyttä niin rakentajien, rakennusvalvonnan kuin tilaavan asiakkaan kanssa.

Luovutus

Luovutusvaiheessa tarkastamme uudet tilat asiakkaan kanssa. Siivous- ja huoltotoimen kanssa tutustumme materiaalien ylläpitoon ja opastamme oikeisiin toimintatapoihin.

Parhaat tekijät kumppaneina toteutuksessa

Novosanin projekteihin ovat valikoituneet parhaat kotimaiset toimijat, jotka ovat myös itse asiassa ne parhaat ammattilaiset toimittamaan ja asentamaan tuotteensa asiakkaamme tilaan.

Jos esimerkiksi mietitään erikoispinnoitteita, tai vaikkapa tilan valaistusta ja äänimaailmaa, niin paras lopputulos syntyy kun näiden osa-alueiden asiantuntijat toteuttavat tarvittavat muutostyöt.

prosessi_suunnittelu_2prosessi_suunnittelu
prosessi_toteutusprosessi_toteutus
prosessi_yllapito_2prosessi_yllapito