fbpx

MB Active Cleaner
Ekologiset Puhdistusaineet

Tehokas ja riittoisa

MB-ActiveCleaner –puhdistusaine on joka paikan puhdistustuote ja se sopii kaikkiin siivousalan tarpeisiin ja kaikille pinnoille. Mikrobiologisella menetelmällä toimiva, ph-neutraali puhdistusaine poistaa tehokkaasti likaa, pieniä kalkki- ja saippuajäämiä sekä ehkäisee kertymien syntymistä. Kun pinnat puhdistetaan mikrobiologisella pesuaineella, niin samalla luodaan sen pinnalle hygieniaa ylläpitävä bakteerikanta. Samalla se poistaa orgaanisen aineen hajotessa syntyvät epämiellyttävät hajut kaikkialta mihin tuotetta käytetään. Erityisen hyvin tuotteet sopivat raskaasti kuormitettujen saniteettitilojen puhdistukseen, hajunpoistoon ja ylläpitoon.

MB-ActiveCleaner on erittäin riittoisaa. Sen sekoitussuhde tehosiivouksessa, kuten pisuaarien ja WC:n puhdistuksessa on 1:20. Normaalissa siivouksessa, kuten lattioiden, kaakeleiden, käytävien jne. siivouksessa sekoitussuhde on peräti 1:50.
4-litran pakkaus:
Tehosiivous: 84 litraa valmista pesuainetta sekoitettuna.
Yleissiivous: 204 litraa valmista pesuainetta sekoitettuna.
Hinta / valmis pesunestelitra:
Tehosiivouksessa, 1:20: 0,88 € / litra
Tehosiivouksessa, 1:50: 0,36 € / litra

10-litran kanisteri:
Tehosiivous: 210 litraa valmista pesuainetta sekoitettuna.
Yleissiivous: 510 litraa valmista pesuainetta sekoitettuna.
Hinta / valmis pesunestelitra:
Tehosiivouksessa, 1:20: 0,71 € / litra
Tehosiivouksessa, 1:50: 0,29 € / litra

Kustannus –ja puhdistustehokkuudessaan tuote on lyömätön!

Ekologinen ja turvallinen

MB Active puhdistustuotesarja, joka on ystävällinen sekä ympäristölle että käyttäjälleen. MB Active -tuotteet eivät ole haitallisia ihmisille, eläimille eivätkä kasveille. Ne eivät myöskään kuormita vesistöjä. Tehokkaita ne sen sijaan ovat!

Monikäyttöinen

MB Active Clener puhdistusaineet ovat biologisia ja ph-neutraaleja. Täten tuotteet ovat myös äärimmäisen monikäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää yleis- ja tehosiivoukseen muun muassa saniteettitiloissa, kylpyhuoneissa, käytäväalueilla ja rappukäytävissä, roska-astioissa ja -keräyspisteissä ja jopa kokolattiamattojen puhdistuksessa.

Säästö

Yksi ja sama tuoteperhe pintojen ja laitteiden yleis- /tehosiivoukseen sekä lattiakaivojen hoitoon saniteettitiloissa helpottaa ja nopeutta siivoustoimea! Oikein valitulla siivoustuotteella säästetään pitkäjänteisesti paljon rahaa ja asiakkaiden hermoja!

Ekologisuus

MB Active – tuoteperheen tuotteet ovat tehokkaita mikrobiologisen toimintaperiaatteensa vuoksi, ja samaisesta syystä myös äärimmäisen ympäristöystävällisiä! MB Active Cleaner -puhdistusaine on 98,2%-sesti luonnollista ja siinä on 67.000.000 bakteeria per millilitra!

Muut edut

Jokaiselle asiakastyytyväisyys on kaiken A ja O, koska loppupeleissä kaikki myyvät positiivisia elämyksiä! Valitsemalla saniteettitilojen siivoukseen MB Active Cleaner -puhdistusaineet, tarjoat asiakkaillesi aina puhtaan ja raikkaan kokemuksen!

Näytetään kaikki 2 tulosta