Novosan siivous- ja tuotekoulutus

Urimat-pisuaarien siivous- ja tuotekoulutusta pääkaupunkiseudulla

Novosan järjestää siivous- ja tuotekoulutusta pääkaupunkiseudulla. Koulutus on mahdollista järjestää myös etäyhteyksin, sekä muualla Suomessa sopimuksen mukaan. Siivouskoulutuksen lähtökohtana on, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset ohjeet ja neuvot tuotteidemme siivoukseen ja huoltoon liittyen. Siivouskoulutuksia järjestetään jatkuvasti kauppakeskuksista, huoltoasemiin ja laivoihin. Maksuton siivouskoulutus (kesto n. 30 min) järjestetään Novosan Oy:n vessa-asiantuntijoiden toimesta.

Koulutuksen sisältö:
• Urimat-pisuaarien siivous ja huolto
• Hajulukon vaihto ja membraanin tarkistus
• Hajulukon ritilän siivous ja vaihto
• Mikrobiologiset puhdistusaineet
• Lattiakaivojen tarkistus

”Siivouskoulutus kestää noin puolisen tuntia ja on ollut ilo kouluttaa siivousalan ammattilaisia. Koulutuksiin osallistutaan aktiivisesti ja niistä jää aina hyvä fiilis. Kohteessa oli hienoa nähdä todella siistit ja hyvin hoidetut vessat. Se, että siivoustoimen ammattilaiset saavat lisätietoa ja ovat kiinnostuneita vaikuttamaan työnsä jälkeen auttaa meitä valtavasti. Suurkiitokset kaikille siivouskoulutukseen osallistuneille”, Hanno Airas, Toimitusjohtaja, Novosan Oy.

Pisuaarien päivittäisessä siivouksessa käytetään ainoastaan MB ActiveCleaner -tiivisteestä laimennettua pesuainetta sumutettuna pisuaarin pinnoille. Laimenna tiiviste veteen 1:20, eli 1 litraan vettä lisätään 50 ml pesuainetiivistettä. Mikrobiologinen pesuaine sisältää saman bakteerikannan kuin hajulukon saniteettikivi, ja nämä yhdessä mahdollistavat hajuttoman lopputuloksen. Muistathan joka kerta pyyhkiä hajulukon valkoisen ritilän ja hajulukon pinnan puhtaaksi. Lue lisää Novosan Huolenpito-esitteestä.


All-Rounders Siivouspalvelu osallistui lokakuussa järjestettyyn koulutukseen.

Kun vaihdat hajulukon, poista aina kuljetussuoja repäisemällä huomiotarra ja sen mukana tuleva pahvinen liuska. Tarkista samalla onko hajulukon sisällä oleva membraani (kumikieleke) kunnossa? Lue lisää Novosan Huolenpito-esitteestä.

Käytä vettä hajulukon vaihdon yhteydessä ohjeiden mukaisesti, kun puhdistat hajulukon alla olevan kulhon ja viemärin suuaukon. Käytä siistimisessä ainoastaan valmiiksi veteen laimennettua MB ActiveCleaner -pesuainetta.

Novosan ladattavat esitteet ja ohjeet:
Novosan Huolenpito-esite
Urimat-vedettömien pisuaarien siivousohje
Urimat-vedettömien pisuaarien hajulukon vaihto-ohje

Toimivien WC-tilojen resepti – hyvä suunnittelu, tuotteet, siivous ja huolto

Toimivat WC-tilat saadaan aikaan, kun itse käyttäjä ja siivouksesta vastaavat otetaan huomioon suunnitteluvaiheessa.
Visuaalisesti houkutteleva ja ajatuksella kalustettu WC-tila viestii arvostuksesta ja välittämisestä, niin asiakasta kuin tilan siistijää ja huoltajaa kohtaan. Ideaalinen tavoite mm. kauppakeskuksen WC-tiloissa on varmistaa, että asiakkaat viihtyvät keskuksessa pidemmän aikaa ja siten kuluttavat enemmän keskuksen muita palveluita. Ja palaavat myös takaisin.

Tilasta riippumatta hyvällä ja hygieenisellä vessakokemuksella on usein merkittävä vaikutus asiakkaan tuomaan liikevaihtoon ja halukkuuteen vierailla kohteessa uudestaan.

Miten teillä pyyhkii? Testaa – kokemuksemme mukaan parhaat oivallukset syntyvät vessassa. Jos yrityksellänne on tarve saada lisäkoulutusta siivouksen osalta tai mitä tahansa kysyttävää tuotteistamme tai huoltopalveluistamme, ota yhteyttä – me autamme mielellämme!

Avainsanatpisuaari, pisuaari huolto, pisuaari siivous, Urimat, urinaali